FIFTYFIFTY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1022 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FiftyFifty. Meer weten? Ontdek meer

23 jul 2024 om 19:21 Eten was erg koud en niet lekker. Normaal hier wel lekker gegeten erg jammer…
17 jul 2024 om 20:58 We hadden 3 burritos besteld en een salade. In het tasje zaten helaas maar 2 burritos. Dus gebeld en de dame zei dat ze er echt 3 had ingedaan. Echt maar 2 ontvangen. Er volgde een half uur later een nieuwe. Wel jammer want iemand van ons moest wacht
12 jul 2024 om 19:13 2 salades besteld. Maar in de rendang salade zat geen gember Vervelend. Dat hoort er wel
7 jul 2024 om 22:17 Heerlijk. Wel jammer dat het koud was maar smaakte koud ook lekker.
7 jul 2024 om 18:43 Het eten had iets warmer mogen zijn, verder dik tevreden. Het smaakte heerlijk! En de taartjes ook heerlijk!
5 jul 2024 om 20:34 Niet meer wat we gewend zijn van deze zaak. Bezorgtijden lopen op, eten is koud en bestelling is de laatste tijd niet compleet. Weinig tot geen initiatief vervolgens om het te herstellen. Jammer. Voorlopig de laatste keer.
3 jul 2024 om 19:43 de tempeh burrito was zo goor dat ik hem weg heb moeten gooien; de kwaliteit van deze keet is sterk achteruit gegaan
3 jul 2024 om 14:16 De burrito was helaas koud toen deze aan kwam. De bezorgder verontschuldigde zich voor de late bezorging
29 jun 2024 om 21:12 Wat een bagger bedrijf.....Bestelling nooit gekregen door bezorger Eyad. Restaurant wil coulant zijn, maar TB geeft geen gehoor meer. Ook geen geld terug. Slechte zaak. Bestellen er nooit meer!!!!
29 jun 2024 om 21:08 Was lekker
28 jun 2024 om 19:47 Altijd heerlijk! Bezorging duurde ietsje langer dan wat ik gewend ben.
26 jun 2024 om 14:40 De burrito is altijd smaakvol. Ik had wel een notitie erbij gezet om bestek bij de bestelling te doen en zonder radijs. Nu zat er dus geen bestek bij en zat er alsnog radijs op. Dat vind ik slordig. Zo moeilijk is dat toch niet zou je denken?