FIFTYFIFTY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1004 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij FiftyFifty. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 19:57 De burrito’s waren koud en de glutenvrije erg taai, waardoor het niet eetbaar was. Helaas. De smaak was prima, maar prijs-kwaliteit verhouding niet juist. Teveel geld voor wat je krijgt, helaas.
3 jun 2024 om 22:49 Op tijd. Maar minder goed dan anders . Smokey salm salade was erg natte bende .niet lekker zo Stond een bodem dressing in Hopelijk volgende keer weer goew
26 mei 2024 om 20:08 Na 1,5 uur een melding dat er iets mis was met bestelling. Na chatten bleek dat 1 burrito niet leverbaar was (niet de optie gekregen dan een andere uit te zoeken). Na ruim 2 uur werd de andere burrito bezorgd, eentje die we niet besteld hadden..
25 mei 2024 om 20:44 Was heerlijk!
21 mei 2024 om 21:59 Het duurde meer dan 2 uur. Het eten was ijskoud. Ik belde na 1.5 en kreeg de uitleg dat het restaurant er niets aan kan doen en dit bij thuisbezorgd ligt. Daarentegen smaakte het vers en goed.
15 mei 2024 om 21:57 Voor ons de eerste keer, zo ok.
15 mei 2024 om 20:34 Genoten!! Erg lekkere combinatie van smaken.
11 mei 2024 om 21:39 Heerlijke wraps, zeer goed gevuld en heerlijke combinaties
11 mei 2024 om 0:57 Heerlijk!
8 mei 2024 om 9:38 Burrito’s waren erg lekker en bezorging was ook top. Zeker aan te raden!
3 mei 2024 om 17:08 Heerlijk gegeten Zoals ik gewend ben bij ze. Super gezellig personeel en het eten is top! Je krijgt waarvoor je geld
30 apr 2024 om 14:28 Heerlijk vers broodje!